Responsiv design

För att uppnå bästa upplevelse oavsett enhet är webbplatsen responsiv, vilket innebär att innehållet anpassas efter skärmstorleken.

Textinnehåll

AcadeMedia ansvarar för allt textinnehåll på sidan. Vår ambition är att ha en webbplats med lättillgänglig information för alla våra målgrupper. Oavsett om du är journalist och vill ha fakta om vår ekonomi, förälder och är nyfiken på vårt kvalitetsarbete eller lärare och vill veta mer om hur det är att jobba hos oss, så ska du hitta det du söker.

På sidan Press & Nyheter samlar vi våra nyhetsartiklar, pressmeddelanden, debattinlägg och blogginlägg. Detta är webbplatsens mest levande del. Det är här du kan läsa om vad som händer inom AcadeMedias verksamheter, allt från spännande elevprojekt till information om viktiga händelser.

Om du är intresserad av mer detaljerad information om en specifik förskola, grundskola, gymnasieskola eller vuxenutbildning hänvisar vi till deras respektive webbplats. Dessa finns länkade på sidan Skolor och utbildningar där det också finns beskrivningar av våra olika varumärken.

Om du inte hittar den information du söker på webbplatsen kan du kontakta kommunikationschef Kajsa Tirén som ser till att du kommer i kontakt med rätt person som kan besvara dina frågor.

Bilder

Alla bilder som finns på webbplatsen ägs av AcadeMedia. Du måste alltid uppge att du hämtat bilden på vår webbplats om du vill använda den i andra sammanhang.

Uppgifter om dig som besöker webbplatsen

När du besöker academedia.se samlar vi in anonyma uppgifter om dig för att kunna förbättra webbplatsen. De uppgifter vi samlar in går alltså inte att koppla till dig som person. På den här sidan kan du läsa mer om hur vi på AcadeMedia hanterar personuppgifter.

Kommentarer

Vill du kommentera något på webbplatsen går det alldeles utmärkt, det enda vi vill är att du håller dig till ämnet och att du är öppen med din identitet. Du måste naturligtvis också, vilket är självklart, hålla dig till de lagar som finns, vi tar alltid bort personangrepp och inlägg som kan uppfattas som kränkande eller vi bedömer som brottsliga. Läs mer om hur vi hanterar kommentarer här.

Synpunkter och frågor

Om du har synpunkter på eller frågor om webbplatsen kontaktar Andreas Hägg (kommunikatör).
Telefon: 0702-93 67 09
 E-post: andreas.hagg@academedia.se

Upphovsrätt

På www.academedia.se gäller CC-BY, vilket du kan läsa mer om här. Det innebär att du har tillåtelse att dela och använda materialet på webbplatsen för både privata och kommersiella ändamål. Du måste dock uppge att det är här du hämtat materialet.

Innehållsansvarig

Uppdaterad